Pluscars Garage Desmedt dendermonde
Pluscars Garage Desmedt dendermonde
PLUSCARS GARAGE DE SMEDT

Mechelsesteenweg 282, 9200 Dendermonde
052 / 57 47 83
BE0830.134.710
info@pluscars.be

OPENINGSUREN:

Maandag t.e.m. vrijdag:08u30 - 12u en van 13u - 19u
Zaterdag:10u - 12u en van 14u - 17u
Zondag: Op afspraak

Wij zijn centraal gelegen langsheen de N41 en Mechelsesteenweg te Dendermonde, op het industrieterrein Hoogveld, op een halfuur van Brussel, Gent en Antwerpen.

Pluscars Garage De Smedt is reeds tientallen jaren een begrip in en rond Dendermonde, we zitten inmiddels aan de derde generatie. Het is begonnen met de Citroën garage De Smedt, die uitgroeide tot een referentie in de regio. Nadien zijn we nog nog even Chevrolet en Ssangyong-verdeler geweest, uiteindelijk hebben we er voor gekozen om onze eigen weg te gaan als onafhankelijke garage 'Pluscars Garage De Smedt' om u zo de beste auto's tegen de beste prijzen te kunnen aanbieden en de beste service te garanderen. Graag verwelkomen we u!


VOLG ONS
Vragen? Neem contact op via onderstaand formulier! We antwoorden u zo snel mogelijk.

Pluscars Garage De Smedt hecht veel belang aan uw privacy. Meer info.


De informatie op deze website, inclusief, promoties, financieringen, prijzen en aanbod zijn onder voorbehoud van juistheid en beschikbaarheid. We doen er alles aan om de informatie zo correct mogelijk weer te geven, maar we kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden indien bepaalde info zou afwijken van de werkelijkheid.