Onderhoud

Op zoek naar een garage voor het onderhoud van alle mogelijke merken?

In garage PlusCars in Dendermonde ben je welkom voor het onderhoud van alle merken. Wij zijn bewust géén officiële garage zodat de vrijheid hebben om onze leveranciers zelf te kiezen. Daarom zijn we als garage voor het onderhoud van alle merken veel goedkoper dan officiële merkengarages. Heeft je auto een klein of groot onderhoud of een herstelling nodig? Maak hier je afspraak. Een garage zoals PlusCars die een onderhoud voorziet voor alle merken, biedt alleen maar voordelen. Onze ervaren en veelzijdige technici krijgen voortdurend bijscholingen en opleidingen om alle mogelijke merken te herstellen en te onderhouden. Daarnaast investeerden wij in analyseapparatuur waarmee we probleemloos alle merken en types kunnen uitlezen.

MAAK HIER EEN ONDERHOUD AFSPRAAK

Wil je een onderhoud voor je wagen? Via onderstaande knop kan je het eenvoudig online formulier gebruiken. 

Leveranciers vrij kiezen

Het grote voordeel als garage voor onderhoud van alle merken, is dat we de leveranciers van onze onderdelen vrij kunnen kiezen. Wij zijn niet gebonden aan de veel te hoge prijzen van de officiële onderdelenverdelers van een specifiek merk. Voor elke vervanging van een wisselstuk bieden wij de klant in alle transparantie de keuze tussen een origineel nieuw onderdeel, een gelijkwaardig maar veel goedkoper alternatief of een tweedehands onderdeel dat nog in goede staat is.

Transparante prijzen

Anders dan officiële merkengarages werken wij niet met vaste punten (en bijhorende prijzen) voor elke soort onderhoud of herstelling. Wij rekenen alleen de effectief gepresteerde uren aan. Bovendien vervangen wij geen onderdelen zonder dit uitdrukkelijk te bespreken. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Afspraak binnen de week, dezelfde dag klaar

Je mag in onze garage rekenen op een snelle service voor het onderhoud van alle merken. Wij voorzien binnen de week een afspraak voor alle onderhoud en herstellingen. Je auto volgens afspraak ‘s ochtends binnengebracht? ’s Avonds is hij klaar.Wil je tijdens het onderhoud of de herstelling even wachten? Geen probleem, je bent welkom in onze comfortabel ingerichte ontvangstruimte. Indien gewenst stellen we je graag een vervangwagen ter beschikking.

Volledige banden-, airco- én carrosserieservice

Naast een totaalservice als garage voor onderhoud en herstellingen van alle merken, bieden wij ook een volledige banden-, airco- en carrosserieservice. Op zoek naar een garage voor het onderhoud van alle merken? Maak je afspraak bij PlusCars in Dendermonde.