Carrosserie

Carrosserie voor alle merken in Dendermonde

CARROSSERIE

Naast onderhoud en herstellingen van alle automerken biedt PlusCars uit Dendermonde een volledige service voor carrosserie.

Je bent in onze carrosserie afdeling in Dendermonde welkom voor het herstellen van een diepe kras, een stevige deuk tot en met een volledig ongevalherstel. Alles gebeurt in eigen huis, ook het lakwerk. Maak hier je afspraak voor carrosserie in Dendermonde.Als onafhankelijke garage staan wij garant voor prijsbewuste herstellingen. Wij bieden een kwaliteitsvolle service voor betaalbare prijzen. Interesse? Wij geven je op aanvraag graag een offerte.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wil je een offerte voor het vervangen van je banden? Mail dan de gewenste maatvoering naar info@pluscars.be of gebruik het contactformulier. Binnen de 24 uur ontvang je een all-in prijsvoorstel met verschillende keuzemogelijkheden. All-in betekent dat onze prijzen inclusief de montage én balanceren zijn. Bij PlusCars sta je nooit voor onaangename verrassingen.

Prijsbewuste service voor carrosserie in Dendermonde

Ook voor carrosserie in Dendermonde bieden we je de keuze tussen originele merkonderdelen of gelijkwaardige alternatieven. Zelfs een prijsbewuste herstelling met tweedehands onderdelen behoort tot de mogelijkheden. Dit is vooral interessant voor het herstellen van eigen schade zonder dekking van de verzekering.

Erkend door verzekeringsmaatschappijen

Onze afdeling carrosserie in Dendermonde is erkend door de verzekeringsmaatschappijen voor het maken van bestekken en alle carrosserieherstellingen. Bij gedekte schade regelen wij alles rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij. Bij een ongeval geef je aan de takeldienst ons op als hersteladres. Je auto wordt naar onze garage gebracht, waarna wij alles regelen met de verzekeringsmaatschappij.

Volledig herstelling in eigen huis

Alle herstellingen gebeuren van begin tot einde in onze afdeling carrosserie in Dendermonde. Voor het lakken beschikken we over een eigen verflabo en een spuitcabine. We voorzien regelmatig bijkomende opleidingen en scholingen voor onze technici. Zo zijn we steeds mee met de nieuwste technieken.

Complete service als garage

PlusCars uit Dendermonde biedt zowel carrosserie aan als een complete service voor onderhoud en herstellingen. Als onafhankelijke garage werken we voor onderhoud tot de helft goedkoper in vergelijking met officiële merkengarages. Daarnaast mag je rekenen op een volledige banden- en aircoservice.Nood aan een herstelling van je carrosserie in de regio Dendermonde? Maak een afspraak bij PlusCars langs de Mechelsesteenweg.